Kuperus en Partners BV

Neem vrijblijvend contact met ons op

Advies

Advies

Zakelijk financieel én fiscaal advies

Met de juiste cijfers krijgt u uw administratie goed in beeld en vormt deze een belangrijke bron van informatie in uw bedrijfsvoering. Maar hoe gaat u hiermee om?

Met grondig financieel én fiscaal advies van Kuperus en Partners krijgt u een totaal inzicht in uw bedrijfsresultaat conform de juiste wet- en regelgeving, zodat u op de juiste momenten de juiste stappen kunt nemen.

Particuliere adviezen

Wat past het beste bij uw levenssituatie en besteedbaar inkomen – ook met het oog op de toekomst. En er komt nog zoveel meer bij kijken zoals belastingen en verzekeringen.

Heeft u een erfenis ontvangen? Hoe kunt u deze zo voordelig mogelijk accepteren en hoe zit het met erfrecht en belastingen? Of wilt u meer informatie over het doen van schenkingen? Is uw levenssituatie veranderd? Bijvoorbeeld door minder te gaan werken of door een scheiding. Wat komt daar allemaal op financieel gebied bij kijken? Wij kunnen u hierin adviseren.

Diensten - body

Overige adviezen

Wij onderhouden contacten met diverse grote financiële instellingen en intermediairs. Na een grondige inventarisatie kunnen wij u in contact brengen met het juiste kanaal en desgewenst aanwezig zijn bij de daaropvolgende gesprekken.

N.B. Kuperus en Partners adviseert en verkoopt geen bancaire producten of verzekeringen.

Kuperus en Partners BV