Kuperus en Partners BV

Neem vrijblijvend contact met ons op

Ons team

Het team Kuperus en Partners

Kuperus en Partners is gespecialiseerd in bedrijfsadvisering en financiële en administratieve dienstverlening.

Vanuit ons kantoor in Bussum zetten wij ons in voor bedrijven en voor particulieren. Met ons team verzorgen wij financiële administraties en belastingaangiften. Daarnaast geven wij fiscale, juridische en bedrijfseconomische adviezen.

Kernwaarden als klantgerichtheid, betrokkenheid, deskundigheid en flexibiliteit staan in onze dienstverlening centraal. Daarbij staan wij garant voor gedegen vakkennis, betrouwbaarheid, goede contacten met de fiscus en een juiste prijs-kwaliteitverhouding.

Nieuwe relaties schakelen ons in op basis van recommandatie. Dat zegt veel over onze dienstverlening en de tevredenheid van onze cliënten. Wij werken op basis van uurtarieven.

Groepsfoto over ons
Een samenwerking die resulteert

Ons team

Geschiedenis van Kuperus & Partners

Wim Kuperus heeft in 1983 het bedrijf; Kuperus en Partners B.V. opgericht. Vanuit de zolderkamer in Bussum, heeft hij met hart en ziel altijd klaar gestaan voor zijn relaties, en daarmee het bedrijf uitgebouwd. In 2013 heeft hij het “stokje” overgedragen aan Mark Kesseler. Inmiddels is Wim Kuperus 70 jaar, maar werkt nog steeds met veel plezier naar believen. 

Founding Father

Werken bij Kuperus?

Wil jij werken in een dynamische en gezellige omgeving, waar wordt rekening gehouden met jouw carrière en leermogelijkheden? 

Kuperus en Partners BV