Boekhouder Amsterdam

Heeft u belastingadvies nodig?

Z

Gedegen vakkennis

Z

Juiste prijs- kwaliteitverhouding

Z

Betrokken en flexibel

Boekhouder Amsterdam

Heeft u geen tijd of vindt u het te ingewikkeld of te rommelig: besteedt uw boekhouding dan uit aan de boekhouder in de regio Amsterdam en Hilversum. Al ruim 30 jaar is Kuperus en Partners een gevestigde naam als boekhouder in Amsterdam en Hilversum. Bij ons is uw administratie in goede handen. De boekhouder kan u uitstekend helpen met uw financiële, fiscale en administratieve zaken in Amsterdam. De deur staat altijd voor u open.

Profiteer van extra service bij de boekhouder in Amsterdam

De boekhouder nabij Hilversum biedt u een uitgebreide service tegen een scherpe prijs. Als particulier, ZZP’er of als organisatie binnen het MBK kunt u bij Kuperus en Partners terecht voor onder meer de boekhouding, jaarrekening, (loon)administratie en fiscaal en juridisch advies. Wij verlenen onze dienstverlening op basis van uurtarieven. Wanneer u kiest voor de boekhouder in de omgeving Amsterdam en Hilversum profiteert u van vele voordelen als:

  • Overzichtelijk vastleggen van zaken;
  • Beantwoorden van (korte) vragen zonder extra kosten;
  • Maandelijkse toezending van overzichten zoals wint- en verliesrekening (geheel gratis);
  • Afspraken vooraf;
  • Begeleiding bij een startende onderneming of ZZP’er.

Persoonlijk vermogensoverzicht

Naast de verzorging van uw boekhouding maken wij, voor ondernemers en particulieren die prijs stellen op een integrale aanpak van hun financiële zaken, een persoonlijk vermogensoverzicht. Dit overzicht schept duidelijkheid over de huidige en de toekomstige financiële situatie. Doordat dit alle vermogensbestanddelen omvat.

Daarnaast worden wij ook regelmatig ingeschakeld door particulieren om zaken te regelen. Dit is in de meeste gevallen wanneer zij daar zelf niet toe in staat zijn. Indien gewenst kan Kuperus en Partners optreden als executeur testamentair. Dit voor de afwikkeling van de nalatenschap bij overlijden.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Kuperus en Partners helpt u op het gebied van al uw (financiële) zaken en neemt graag uw zorgen uit handen. Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact op met ons team door te bellen naar 035 – 692 56 47. Ook voor het maken van een afspraak belt u naar eerdergenoemd telefoonnummer.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht