Kuperus en Partners BV

Neem vrijblijvend contact met ons op

Een boekhouder nabij Utrecht

Een boekhouder nabij Utrecht

Heeft u belastingadvies nodig?

Bent u op zoek naar een betrouwbare boekhouder van een ervaren boekhoudkantoor in de omgeving van Utrecht? Geef uw boekhouding dan uit handen aan Kuperus en Partners uit Bussum. Wij bieden aan zowel particulieren als bedrijven een flexibele dienstverlening aan. U bepaalt in hoeverre wij u ondersteunen. Dit kan uw complete boekhouding zijn, maar ook enkel het opstellen van de jaarrekening. De keuze is geheel aan u.

Besteed uw boekhouding uit aan een boekhouder van een boekhoudkantoor nabij Utrecht

Het geheel uitbesteden van uw boekhouding geeft u de mogelijkheid om meer tijd te besteden aan uw corebusiness. U profiteert in dit geval van onder andere de volgende diensten:

  • Het verwerken van financiële veranderingen.
  • Het opstellen van uw jaarrekening.
  • Het indienen uw inkomsten- en omzetbelasting.

Dit is maar een deel van de werkzaamheden die de boekhouder van ons boekhoudkantoor nabij Utrecht voor u uitvoert. Terwijl wij deze werkzaamheden uitvoeren, houden wij u te allen tijde goed op de hoogte. Wij doen dit door zaken overzichtelijk vast te leggen en uw (korte) vragen volledig kosteloos te beantwoorden per e-mail of telefoon. Dit is de extra service die u krijgt van ons ervaren boekhoudkantoor.

Diensten - body

Onze NOAB-certificering

Wij zijn NOAB-gecertificeerd. U weet dus zeker dat uw financiële zaken in goede handen zijn en dat u betrouwbaar en deskundig advies krijgt. Dit geldt voor onze complete dienstverlening, ook voor het uit handen geven van uw boekhouding aan de boekhouder van ons boekhoudkantoor in Bussum, nabij Utrecht. Veel zzp’ers en mkb’ers vertrouwen ons advies, bijvoorbeeld over de belastingaangifte, vanwege dit NOAB-keurmerk. Sluit u zich bij hen aan?

Verzeker uzelf van kwaliteit en deskundigheid

U komt voor een betrouwbare boekhouder in de regio Utrecht naar ons boekhoudkantoor in Bussum. Wij onderhouden uitstekende contacten bij banken, de Belastingdienst en andere instanties, waardoor wij u goed van dienst kunnen zijn. Ontvangt u graag aanvullende informatie of wilt u een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 035 – 692 56 47. Wij zijn u graag van dienst.

Kuperus en Partners BV