Boekhouder Utrecht

Heeft u belastingadvies nodig?

Z

Gedegen vakkennis

Z

Juiste prijs- kwaliteitverhouding

Z

Betrokken en flexibel

Boekhouder Utrecht

Zoekt u een betrouwbare boekhouder in de regio Utrecht en Amersfoort? Zoek dan niet verder en laat uw boekhouding uit handen nemen door Kuperus en Partners in Bussum. U bepaalt in welke mate wij u ondersteunen. U kunt ervoor kiezen dat wij alleen de jaarrekening en de winst- en verliesrekening aanleveren, maar wij kunnen ook al uw werk uit handen nemen. De keuze is geheel aan u.

Uw boekhouding uitbesteden aan de boekhouder nabij Utrecht

Wanneer u kiest voor het geheel uitbesteden van uw boekhouding, kunt u meer tijd steken in andere zaken binnen uw organisatie. De boekhouder dichtbij Amersfoort verwerkt voor u alle facturen, dient de omzetbelasting in en informeert u uiteraard regelmatig over de stand van zaken. En om net dat beetje extra service te bieden leggen wij de zaken overzichtelijk voor u vast en kunt u als cliënt te allen tijde (korte)vragen per mail of telefoon stellen. Dit wordt niet in rekening gebracht.

NOAB-gecertificeerd

Kuperus en Partners is NOAB-gecertificeerd. Dat wil zeggen dat wij u zekerheid leveren voor een solide administratie en uw fiscale zaken. Het advies wat u krijgt is betrouwbaar, deskundig en van de hoogste kwaliteit. Of het nu gaat om het laten verzorgen van uw complete boekhouding door de boekhouder nabij Utrecht en Amersfoort, om het advies bij uw belastingaangifte of de controle van de jaarrekening: een onafhankelijk financieel advieskantoor met het NOAB-keurmerk is dé garantie bij deze diensten. En daarom kiezen ZZP’ers en MBK’ers voor ons!

Verzekerd van kwaliteit en deskundigheid

Voor een betrouwbare boekhouder in de regio Amersfoort en Utrecht komt u naar Kuperus en Partners. Wij hebben goede contacten bij banken, Belastingdienst en instanties. Heeft u vragen? Wilt u meer informatie ontvangen? Of een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek? Neem vrijblijvend contact op door te bellen naar 035 – 692 56 47. Wij zijn u graag van dienst.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht