Kuperus en Partners BV

Neem vrijblijvend contact met ons op

Fiscaal advies in Amsterdam

Fiscaal advies in Amsterdam

Heeft u belastingadvies nodig?

Wilt u zakelijk financieel en fiscaal advies ontvangen van een onafhankelijk financieel advieskantoor in Amsterdam? Kuperus en Partners is uw gesprekspartner en vertrouwenspersoon op het gebied van financiële zaken voor zowel particulieren als zzp’ers en mkb’ers. U schakelt ons in voor advies, begeleiding én uitvoering.

Concreet en actueel fiscaal advies in de regio Amsterdam

Al meer dan 30 jaar is Kuperus en Partners een onafhankelijk financieel advieskantoor en boekhoudkantoor met een sterk fiscale focus. Onze fiscalisten hebben altijd actuele kennis van zaken. In onze advisering en dienstverlening letten we scherp op het optimaal benutten van fiscale kansen. Met grondig financieel én fiscaal advies van een betrouwbare partner krijgt u een totaalinzicht in uw bedrijfsresultaat, conform de juiste wet- en regelgeving. Naast fiscaal advies voorziet Kuperus en Partners, met vestigingen in Bussum en Amsterdam, u ook van particuliere en overige adviezen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan advisering bij het oprichten van een Vereniging van Eigenaren.

Diensten - body

Plan een afspraak met ons in

Wilt u meer weten over het fiscaal advies dat onze teamleden bedrijven en particulieren in de regio Amsterdam aanbieden? Maak dan een afspraak met onze belastingadviseur door te bellen naar 035 – 692 56 47. Wij helpen u graag met al uw financiële vraagstukken.

Kuperus en Partners BV