Kuperus en Partners BV

Neem vrijblijvend contact met ons op

Een fiscalist in Bussum

Een fiscalist in Bussum

Heeft u belastingadvies nodig?

Als u op zoek bent naar een fiscalist in Bussum die u persoonlijk fiscaal advies geeft, zit u bij Kuperus en Partners helemaal goed. Al jaren geven wij diverse bedrijven en particulieren in de regio advies omtrent belastingen en voor velen doen wij ook hun belastingaangiften. Onze klantenkring bestaat inmiddels uit veel tevreden mensen. Sluit u zich bij hen aan?

Wat voor fiscaal advies geeft een fiscalist van ons kantoor in Bussum?

Een fiscalist, ook wel belastingadviseur genoemd, is een deskundige op het gebied van belastingen. Hij of zij adviseert mensen over belastingen, bijvoorbeeld over hoe ze legaal zo min mogelijk belasting betalen. Een fiscalist weet dan ook alles van fiscale wet- en regelgeving. Naast fiscaal advies geven, verzorgt een fiscalist van ons boekhoudkantoor in Bussum ook vaak de belastingaangiften voor klanten. Zo weten zij zeker dat deze aangiften kloppen en op tijd worden opgestuurd naar de belastingdienst.

Diensten - body

Wat is het verschil tussen een accountant en een fiscalist?

Zowel een accountant als een fiscalist hebben veel kennis van belastingen. Een accountant houdt zich echter vooral bezig met brede advisering op bedrijfseconomisch vlak en controleert het werk van de boekhouder of administrateur. Een fiscalist, bijvoorbeeld van ons kantoor in Bussum, houdt zich vooral bezig met fiscaal advies en het bijhouden van fiscale wet- en regelgeving. Ook controleert hij of zij soms de accountant, zeker als het gaat om een review van fiscale aangiften of complex fiscaal advieswerk.

Vragen of interesse? Neem contact met ons op

Wilt u graag fiscaal advies ontvangen van onze fiscalist uit Bussum? Of heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem in beide gevallen contact met ons op via 035 – 692 56 47 of vul ons contactformulier in. Dan reageren we zo spoedig mogelijk.

Kuperus en Partners BV